"Μαμά θα πεθάνω"- Ραγίζει καρδιές SMS θύματος του Ορλάντο

Συγκλονιστικές  οι στιγμές του μακελειού σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο όπου ένοπλος σκότωσε 50 ανθρώπους και τραυμάτισε 53,

Μητέρα θύματος αποκαλύπτει τα sms που της έστειλε ο γιος της πριν πεθάνει και προκαλεί σοκ!

Τα sms του Eddie Justice, ενός από τα θύματα του μακελειού στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η μητέρα του μίλησε στα ΜΜΕ και έδειξε τα μηνύματα του 30χρονου γιου της ο οποίος την ενημέρωνε λεπτό προς λεπτό για το τι γινόταν στο κλαμπ, ζητώντας την να καλέσει την αστυνομία.

_89957479_hi033440934

“Μαμά, σε αγαπώ”, ήταν το πρώτο του μήνυμα, ενώ την ενημέρωνε πως πέφτουν πυροβολισμοί ενώ εκείνος βρισκόταν υπό ομηρεία μέσα στο κλαμπ.

Η μητέρα του, Mina Justice εκείνη την ώρα κοιμόταν και ξύπνησε από τα μηνύματα.

Προσπάθησε να καλέσει τον γιο της αλλά δεν το σήκωνε και έτσι του έστειλε sms, ρωτώντας τον αν είναι καλά.

Εκείνος της έγραψε πως έτρεξε στο μπάνιο μαζί με άλλους θαμώνες για να κρυφτεί και πως είναι παγιδευμένοι εκεί. Μάταια προσπαθούσε να καλέσει και πάλι το γιο της ο οποίος δεν μπορούσε να το σηκώσει. Αργότερα, της έγραψε πως ο δράστης έρχεται και ως πρόκειται να πεθάνει.

“Τηλεφώνησέ τους μαμά. Τώρα. Σου λέω είμαι στο μπάνιο. Έρχεται. Θα πεθάνω”, έγραψε στη μητέρα του, με εκείνη να του απαντά, να μείνει εκεί, και ρωτώντας τον αν έχει τραυματιστεί κανείς και σε ποιο μπάνιο βρίσκονται- αφού προφανώς είχε μιλήσει με την αστυνομία.

_89957655_hi033440974

Το τελευταίο μήνυμα του Eddie ήταν πως ο δράστης είναι τρομοκράτης και πως είναι μαζί τους στο μπάνιο. Η τραγική μητέρα στεκόταν έξω από το κλαμπ περιμένοντας να μάθει τι συνέβη στον γιο της.

_89957678_hi033440267