Πωλείται η βίλα του Μάικλ Τζάκσον στο Λας Βέγκας

Στα 9,5 εκατομμύρια δολάρια έχει διαμορφωθεί η αρχική τιμή της βίλας όπου έζησε ο Μάικλ Τζάκσον στο Λας Βέγκας, η οποία διατίθεται προς πώληση.

Αρχικός ιδιοκτήτης ήταν ο θεατρικός παραγωγός Horst Schmidt ενώ σήμερα ανήκει στη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Paulina Biggs.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης έμεινε στο μέγαρο των 2.255 τετραγωνικών μέτρων μαζί με την οικογένειά του μέχρι και τον θάνατό του το 2009 που σημειώθηκε στο Λος Άντζελες.

Το σπίτι εκτός από την κύρια οικία με τα 7 υπνοδωμάτια και τα 12 μπάνια, διαθέτει ξενώνα 277 τ.μ. καθώς και ένα  διώροφο μεσαιωνικό εκκλησάκι 74 θέσεων.

Λέγεται ότι το αγαπημένο δωμάτιο του Τζάκσον ήταν το ψηλοτάβανο σαλόνι, με το σκαλιστό πέτρινο τζάκι, τα ξύλινα πατώματα και τον χαρακτηριστικό πολυέλαιο από Μουράνο.

Ολόκληρος ο πάνω όροφος της οικίας είναι το κυρίως υπνοδωμάτιο, μαζί με όλους τους βοηθητικούς χώρους, όπως το βεστιάριο και το  μπάνιο του, καθώς εκεί βρίσκεται επίσης ο αυθεντικός καθρέφτης, μπροστά από τον οποίο έκανε πρόβες ο Τζάκσον την θρυλική χορογραφία του για το Thriller.

Στο υπόγειο του κυρίως κτιρίου βρίσκεται και η γκαλερί 800 τ.μ. με έργα τέχνης αλλά και η ειδική είσοδος/έξοδος, που χρησιμοποιούσε ο διάσημος καλλιτέχνης για να αποφύγει τους παπαράτσι.

<iframe width=”635″ height=”357″ src=”https://www.youtube.com/embed/GcWbsGih8I0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>