Eπιτυχημένη επιχειρηματίας ετών...εννέα!

Το να ξεκινάς μια επιχείρηση από το μηδέν, θέλει ρίσκο.

Μόνο που αυτό δεν ένοιαξε την 9χρονη Ιζαμπέλα Μπάρετ, η οποία εμπίπτει στην κατηγορία των τολμηρών καθώς ξεκίνησε να στήνει την «αυτοκρατορία» της σε ηλικία έξι ετών!

Η Ιζαμπέλα Μπάρετ είναι μία μικρή Νεοϋορκέζα που βάζει καθημερινά κραγιόν και ντύνεται στην «τρίχα», με την τελευταία λέξη της μόδας: είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας που έχει ήδη εξασφαλίσει τα… εγγόνια της.

Σε ηλικία έξι ετών, όταν τα άλλα παιδιά μαθαίνουν γραφή και ανάγνωση, η μικρή Αμερικανίδα έστηνε την δική της «αυτοκρατορία». Αποφάσισε να προωθήσει την δική της σειρά κοσμημάτων και καλλυντικών και λίγους μήνες αργότερα – το 2013 – έγινε εκατομμυριούχος. Τα τελευταία χρόνια όχι μόνο κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή αλλά και επέκτεινε τις επιχειρήσεις της.

Η Ιζαμπέλα σε ηλικία 6 ετών

barret

Η μητέρα της Ιζαμπέλα, Σουζάνα, δηλώνει ότι, μπορεί η κόρη της να έχει ακριβά γούστα – έχει στην ντουλάπα της συνολικά 60 ζευγάρια παπούτσια και κυκλοφορεί με σοφέρ! – όμως στην πραγματικότητα είναι ένα  προσγειωμένο παιδί, που πηγαίνει σε δημόσιο σχολείο…

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Toddlers and Tiaras» ήταν αυτή που ενέπνευσε την μικρή Ιζαμπέλα να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας κινδυνεύοντας όμως να χάσει την παιδική της ηλικία. Πρόσφατα έκανε πασαρέλα στην «Εβδομάδα Μόδας» της Νέας Υόρκης με ρούχα που φέρουν την υπογραφή της «Βound By the Crown». «Ήταν πολύ διασκεδαστικό γιατί έκανα πασαρέλα με όλα τα φώτα πάνω μου και ήμουν τόσο όμορφη», περιγράφει η ίδια απολαμβάνοντας να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των φωτογράφων.

Πριν μερικά χρόνια, η Ιζαμπέλα κυκλοφόρησε και δύο τραγούδια: τα «LOL» και «I’m Just a Kid».

To βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «LOL»

Η μητέρα της παραδέχεται ότι, έχει δεχτεί ουκ ολίγα πυρά από γονείς για το γεγονός ότι αφήνει την κόρη της μακιγιάρεται και να περπατά στην πασαρέλα από τόσο μικρή ηλικία.

«Η Ιζαμπέλα “κόλλησε το μικρόβιο” βλέποντας τη μεγαλύτερη αδελφή της Βικτόρια να συμμετέχει σε καλλιστεία ομορφιάς προκειμένου να αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά τη σκληρή επίθεση που είχε δεχθεί από άλλα παιδιά γεγονός που την ανάγκασε να υποβληθεί μέχρι και σε επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής», δηλώνει η Σουζάνα, μητέρα της εννιάχρονης Ιζαμπέλα σε μία προσπάθεια να δικαιολογηθεί για την ανατροφή που δίνει στην κόρη της.