Δήλωση - σοκ από τον Ν. Κ. Μπεντίτ: Μετά από 35 χρόνια έμαθα πως έχω κόρη

Με το στόμα ανοιχτό άφησε δημοσιογράφο και τηλεθεατές ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, όταν αποκάλυψε πως έμαθε για την ύπαρξη της κόρης του, 35 χρόνια μετά τη γέννησή της.

Όλα συνέβησαν στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Ν. Κ. Μπεντίτ (ηγετική φυσιογνωμία του Ευρωπαϊκού Πράσινου κόμματος και του Μάη του ’68) στη Γαλλική εκπομπή “Στο Ντιβάνι”.

Όλοι πάγωσαν στο άκουσμα του γαλλογερμανού πολιτικού, όταν αποκάλυψε ότι έχει μία κόρη και έμαθε για την ύπαρξή της 35 χρόνια μετά. Χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε ο ίδιος, “το 1973 είχα μια σχέση και έμαθα μετά από 35 χρόνια ότι είχα και μια κόρη. Ήταν πολύπλοκο, ήμουν πολύ φίλος με τη μητέρα της και ζούσαμε μαζί σε κοινότητα. Τότε η κόρη μου δεν ήξερε ότι εγώ ήμουν ο πατέρας της, σήμερα είναι 43 ετών. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια σχέση πατέρα και κόρης. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία”.

Ο γαλλογερμανικής καταγωγής πολιτικός, γνωστός και ως “κόκκινος Ντάνι”, μίλησε για το επαναστατικό του παρελθόν, για το πάθος του για το ποδόσφαιρο, το ποδήλατο, το ψάρεμα, το καλό φαγητό αλλά και για τις ωραίες γυναίκες. Έφτασε, τέλος, στο σημείο να δηλώσει “ηδονιστής” και γι αυτό όπως είπε “δεν θέλω να αποκτήσω εξουσία”.