Δεν είχε αφήσει διαθήκη ο Πρινς

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Prince το γεγονός ότι ο τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών την περασμένη Πέμπτη, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, δεν είχε αφήσει διαθήκη!

Μάλιστα, σε έγγραφο που κατέθεσε η αδελφή του, Tyka Nelson, σε δικαστήριο της κομητείας Κάρβερ ζήτησε να οριστούν ως κληρονόμοι η ίδια και τα πέντε άλλα αδέλφια του τραγουδιστή και να διοριστεί ένας ειδικός διαχειριστής για να χειριστεί τις υποθέσεις του, προτείνοντας μάλιστα την τράπεζα Bremer Bank της Μινεσότα με την οποία συνεργαζόταν για χρόνια ο αδελφός της.

EXCLUSIVE: **PREMIUM RATES APPLY**STRICTLY NO WEB UNTIL 00:01 BST APRIL 25TH** The ashes of the artist known as Prince are removed from the First Memorial Waterston chapel in Minneapolis, Minnesota, by family. Prince's sister Tyka Nelson and a her son, Pr

«Δεν γνωρίζω να υπάρχει διαθήκη και δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι είχε αφήσει έγγραφα στα οποία να εξέφραζε τις τελευταίες επιθυμίες του» ανέφερε χαρακτηριστικά η Nelson χωρίς όμως να λέει σε τι ύψος ανέρχεται η περιουσία του ή τα χρέη του.

Πάντως, σύμφωνα με τον πρώτο μάνατζερ του Prince, τον Όουεν Χάσνεϊ, η αξία του μουσικού έργου του εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει δικαιώματα από μουσική επένδυση κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων, διαφημίσεις και βιντεοπαιχνίδια που σπανίως εκμεταλλευόταν ο «πρίγκιπας».

Ο δικηγόρος Στίβεν Χόπκινς από τη Μινεσότα είπε ότι σε περιπτώσεις όπου ένας άνθρωπος πεθαίνει χωρίς να έχει αφήσει διαθήκη, τα περιουσιακά στοιχεία του μοιράζονται εξίσου στους κληρονόμους.