Κηδεύτηκε ο Πρινς - Σε δερμάτινο τζάκετ τύλιξαν τις στάχτες του

Σε μια λιτή τελετή συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον μουσικό θρύλο…

Με βάση την επιθυμία του, το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή ειπώθηκε σε ιδιωτική τελετή και η σορός του αποτεφρώθηκε. Παρόντες στο παρεκκλήσι ήταν μόνο η αδερφή του, Τίκα, ο γιος της Περέθ και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, οι οποίο απαθανατίστηκαν να κουβαλούν τις στάχτες του τυλιγμένες με ένα δερμάτινο τζάκετ

Αυτή είναι η στιγμή που οι στάχτες του Prince μεταφέρονται στο αυτοκίνητο με το οποίο οδηγήθηκαν στην τελευταία κατοικία του σπουδαίου μουσικού.

EXCLUSIVE: **PREMIUM RATES APPLY**STRICTLY NO WEB UNTIL 00:01 BST APRIL 25TH** The ashes of the artist known as Prince are removed from the First Memorial Waterston chapel in Minneapolis, Minnesota, by family. Prince's sister Tyka Nelson and a her son, Pr

Το ειδικό μεταλλικό δοχείο, στο οποίο είχαν τοποθετηθεί οι στάχτες του Prince ήταν καλυμμένο με ένα δερμάτινο μπουφάν.

Ο Prince είχε βρεθεί νεκρός στο ασανσέρ της έπαυλής του στη Μινεσότα, την περασμένη Πέμπτη(21.04).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της αδερφή του, ο Prince είχε μείνει ξύπνιος για 154 συνεχόμενες ώρες, δουλεύοντας, λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι συγγενείς του συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του και αφού ο ιατροδικαστής τους παρέδωσε τη σορό (μετά τη νεκροψία-νεκροτομή) την Παρασκευή προχώρησαν κατ’ ευθείαν στην τελετή, η οποία διήρκεσε τέσσερις περίπου ώρες.

Κάποια στιγμή, μέλη της οικογένειάς του, μαζί και η αδελφή του Tyka Nelson βγήκαν από το χώρο όπου γινόταν η τελετή και μοίρασαν αναμνηστικά στους θαυμαστές του που είχαν κατακλύσει το σημείο.

Επρόκειτο για μοβ κουτιά που περιείχαν ένα μπλουζάκι κι ένα φυλλάδιο με τη φωτογραφία του Prince.

0

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες θέλουν την αδελφή και τον γαμπρό του τραγουδιστή να διοργανώνουν μια πολύ μεγάλη τελετή προκειμένου να μπορέσουν οι θαυμαστές του, να «αποχαιρετήσουν» τον Prince, στην έπαυλη Paisley Park.

Όσο για την περιουσία του, η οποία υπολογίζεται στα 200 εκατ. δολάρια, αν ο Prince δεν είχε διαθήκη, αναμένεται να πάει στην αδερφή του.

250416111515_5625