Βρετανίδα γιαγιά έγινε μητέρα τριδύμων στα 55

Η 55χρονη Σάρον Κατς από το Λίνκολν είναι η  γηραιότερη γυναίκα στη Βρετανία που γεννά τρίδυμα.

Η Σάρον είναι ήδη μητέρα τεσσάρων παιδιών από τον προηγούμενο γάμο της και πρόσφατα έφερε στον κόσμο τρία υγιέστατα μωρά με εξωσωματική δείχνοντας να απολαμβάνει το γεγονός πως τα εγγόνια της θα είναι μεγαλύτερα από τα παιδιά της.

Ο σύζυγος της, ο οποίος είναι κατά 15 χρόνια νεότερός της, αναγκάστηκε να πάρει δάνεια ύψους 20,000 ευρώ για να ανταπεξέλθουν οικονομικά στη νοσηλεία, ωστόσο, ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι πως δεν θα άλλαζε με τίποτα αυτό το ευτυχές γεγονός.

sjfhsgfhs1

Όταν οι γιατροί διέκριναν πως η 55χρονη κυοφορούσε τρίδυμα, δεν έκρυψαν την ανησυχία τους και εξέφραζαν φόβους πως το ένα μωρό ίσως να μην κατόρθωνε να μείνει ζωντανό μέχρι τη γέννα.

«Όλα πήγαν καλά και τώρα ανυπομονώ να βρεθώ στο σπίτι με τα τρία νέα μέλη της οικογένειάς μας» τόνισε η Σάρον Κατς, η οποία μετά τη γέννα θέλησε να κάνει μπότοξ για να δείχνει όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια, όμορφη στα παιδιά της.

Τα υπόλοιπα παιδιά της Sharon  είναι 26,23,21 και 19 ενώ έχει και τέσσερα εγγόνια. Οι αντιδράσεις της οικογένειάς της ήταν ανάμεικτες.

sjfhsgfhs3

«Ο γιος μου θεωρούσε πως ήμουν πολύ μεγάλη και πως θα παχύνω. Η μαμά μου, που είναι 74, πίστευε πως είναι πολύ μεγάλη για να μείνω έγκυος. Οι κόρες μου ήρθαν να δουν τα αδέλφια τους και ξετρελάθηκαν. Η εγγονή μου κατάλαβα πως ήμουν έγκυος, αλλά είναι πολύ μικρή για να συνειδητοποιήσει πως γέννησα τους θείους και τη θεία της. Δεν με πειράζει που τα παιδιά μου θα είναι μικρότερα από τα εγγόνια, μου, έτσι θα έχουν πολλή παρέα στο παιχνίδι», καταλήγει.

saronmesa

Τώρα το ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει τα έξοδα της ανατροφής των τριδύμων αλλά και την αποπληρωμη των δανείων που πήραν για τις εξωσωματικές. Αλλά η Sharon, νοσοκόμα στο επάγγελμα, είναι αισιόδοξη: «Έχουμε καλές δουλειές και οι δύο, θα ξεπληρώσουμε γρήγορα τα δάνεια. Εγώ πρέπει να έχω καλή φυσική κατάσταση και θα το κάνω, ήμουν 11 χρόνια στο Ναυτικό, έχω τρέξει τέσσερις Μαραθωνίους. Ξέρω πώς να φροντίζω τον εαυτό μου», δηλώνει.

sjfhsgfhs2

 

Προτεινόμενα για εσάς