Σκότωσε τον γιο του επειδή ήταν ομοφυλόφιλος

Τον ίδιο του τον γιο σκότωσε ένας 69χρονος στο Λος Άντζελες, επειδή ήταν ομοφυλόφιλος και στη συνέχεια συνελήφθη από τις τοπικές αρχές.

Ο Σεχάντα Ισα υποστηρίζει ότι επέστρεψε στο σπίτι του και βρήκε τη σύζυγό του νεκρή και στη συνέχεια σε αυτοάμυνα πυροβόλησε τον γιο του, ωστόσο όπως αναφέρει το γραφείο της εισαγγελίας ο 69χρονος είχε απειλήσει τον 29χρονο γιο του Αμίρ ότι θα τον σκότωνε εξαιτίας της σεξουαλικής του κατεύθυνσης.

«Η δολοφονία σημειώθηκε εξαιτίας της σεξουαλικής κατεύθυνσης του θύματος», ανέφερε ο εισαγγελέας της περιοχής σε ανακοίνωσή του.

Οι αστυνομικοί του Λος Άντζελες, βρήκαν το πτώμα του 29χρονου αγοριού στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού καθώς και την μητέρα του, με μια μαχαιριά στο στήθος.

Σύμφωνα με τον δράστη, ο ίδιος βρήκε την σύζυγό του νεκρή στο μπάνιο και τον γιο του να κρατά ένα μαχαίρι. Ωστόσο, κανένα μαχαίρι δεν βρέθηκε στο σημείο.

Οι τοπικές αρχές εκτιμούν πως ο πατέρας χρησιμοποίησε το περίστροφό του για να επιτεθεί θανάσιμα στον γιο του, με τον οποίο οι σχέσεις δεν ήταν καθόλου καλές λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων του 29χρονου.

Την ίδια ώρα, τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γιος τον τελευταίο καιρό προκαλούσε ζημιές στο σπίτι εξαιτίας των συγκρούσεών του με τον πατέρα του, ενώ λέγεται πως το ζευγάρι σκόπευε να διώξει τον 29χρονο από το σπίτι.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος δολοφόνησε την σύζυγο του Ισα.