Πώς συνδέθηκε παίκτης της Ίντερ με το μακελειό των Βρυξελλών

Με την ταυτότητα ενός ποδοσφαιριστή της Ίντερ, ταξίδευε ανεμπόδιστα ο Χαλίντ ελ-Μπακράουι, ο βομβιστής αυτοκτονίας των Βρυξελλών που έσπειρε τον θάνατο στο αεροδρόμιο της Βελγικής πόλης.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό Sky TG24, ο Χαλίντ ελ-Μπακράουι, είχε κλέψει την ταυτότητα του Ιμπραχίμ Μααρουφί, ο οποίος ανήκε στην Ίντερ για τρία χρόνια (2006-09) και έχει και την βελγική υπηκοότητα.

Ο τρομοκράτης ταξίδευε έτσι σε όποια χώρα ήθελε, επιδεικνύοντας την ταυτότητα του Μααρουφί, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον ελ-Μπακράουι αφού δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε. Ο ελ-Μπακράουι, σύμφωνα με στοιχεία της αντιτρομοκρατικής που μετέδωσε ο σταθμός, είχε νοικιάσει διαμέρισμα, κάτω από τα μάτια της Ίντερ, της Βιτσέντζα και της Παγκανέζε, με την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή.

Επίσης, ένα μήνα μετά το πέρασμά του από την χώρα μας, χρησιμοποιώντας πάντα την ταυτότητα του Μααρουφί, ο ελ-Μπακράουι νοίκιασε το διαμέρισμα στη βελγική πόλη Σαρλερουά, στο οποίο έκαναν επιδρομή οι αστυνομικοί, όπου και βρήκαν τα αποτυπώματα του «αρχιτέκτονα» του τρομοκρατικού χτυπήματος του Παρισιού, Αμπαούντ, αλλά και του Μπιλάλ Χαντφί του τρομοκράτη που ανατινάχτηκε έξω από το Stade de France.

Μέχρι στιγμής, η αντιτρομοκρατική δεν έχει κάποια στοιχεία με τα οποία μπορεί να εξηγήσει το αν είχε σχέση με όλα αυτά ο Μααρουφί, ωστόσο αναρωτιέται κανείς με ποιό τρόπο έκλεψαν την ταυτότητά του με σκοπό να κινούνται ανεμπόδιστα.