Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ένας... 5χρονος από την Αυστρία

Διαβάζοντας καθημερινά ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, νομίζει κανείς ότι έχει δει και ακούσει τα πάντα, μέχρι να εμφανιστεί μια νέα είδηση για να τον κάνει να αναθεωρήσει.

Ένα 5χρονο παιδάκι στην Αυστρία κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός 3χρονου κοριτσιού έπειτα από σχετική καταγγελία στην Αστυνομία εκ μέρους των γονιών του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το 5χρονο αγόρι έβαλε ένα τουβλάκι lego στο εσώρουχο του κοριτσιού σε νηπιαγωγείο της αυστριακής πόλης του Λιντς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρ΄όλο που οι εισαγγελείς απέρριψαν την οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εισαγγελίας Φίλιπ Κριστλ, δήλωσε: Σε υποθέσεις που αφορούν παιδιά, δεν προχωρούμε σε διώξεις. Τυπικά κάτι τέτοιο δε γίνεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Υπάρχουν εξαιρέσεις για μεγαλύτερα παιδιά, αλλά συνήθως δεν υπάρχουν διώξεις».

Οι γονείς μόλις ενημερώθηκαν από την εισαγγελία πως δε θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες αναφορικά με την καταγγελία, ανακοίνωσαν πως η 3χρονη κόρη τους θα μεταφερθεί σε άλλο νηπιαγωγείο.