Απίστευτες αποκαλύψεις ενός παιδόφιλου δολοφόνου

Δυσκολεύεται κανείς να βρει τις λέξεις για να περιγράψουν αυτό που είχε στο μυαλό του ο παιδόφιλος δολοφόνος Μαρκ Ντιτρού, ο οποίος είχε συλληφθεί το 1996 για την απαγωγή, κακοποίηση και φυλάκιση 6 κοριτσιών και τη δολοφονία 4 εξ’ αυτών.

Ο 59χρονος, σήμερα, Ντιτρού το 2003 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Μιλώντας σε βελγικό περιοδικό, ο -μέχρι το 2003- δικηγόρος του, Τζουλιέν Πιερ, έδωσε λεπτομέρειες για τους διαλόγους που είχε με τον πελάτη του.

«Έχεις συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν με ρώτησε γιατί διάλεξα αυτό το σπίτι σε αυτή την περιοχή; Η ιδέα μου ήταν να κάνω μαζικές απαγωγές παιδιών και στη συνέχεια να δημιουργήσω, στα τούνελ ενός παλιού ορυχείου, μια υπόγεια πόλη όπου το καλό, η αρμονία και η ασφάλεια θα επικρατούσαν» του είχε αποκαλύψει.

Η σύλληψη του Ντιτρού πριν από ακριβώς 20 χρόνια, έγινε δυο ημέρες μετά από την εξαφάνιση δύο εφήβων κοριτσιών, οι οποίες βρέθηκαν ζωντανές και κρυμμένες σε ένα κελάρι του σπιτιού του στη Μαρτσινέλε, στο Βέλγιο.

Τις επόμενες εβδομάδες, βρέθηκαν οι σοροί των δύο οκτάχρονων κοριτσιών που είχαν απαχθεί τον Ιούνιο του 1995, σε υπόγειο σπιτιού του Ντιτρού. Τα δύο κορίτσια είχαν πεθάνει από την πείνα.

Μετά από έρευνα, οι βελγικές αρχές βρήκαν ακόμη δυο σορούς κοριτσιών, μιας 17χρονης και μιας 19χρονης, θαμμένες σε κήπο άλλου σπιτιού του Ντιτρού.