Τριαρβελέρ: "Ο Ολάντ μου είπε ότι η Γκαγιέ δε θα πήγαινε ποτέ στο προεδρικό μέγαρο"

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της Βαλερί Τριαρβελέρ. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας δίνει τη μία συνέντευξη πίσω από την άλλη.

Για μια ζωή μέσα στο ψέμα κατηγόρησε  τον Φρανσουά Ολάντ.

” Ήρθε να με βρει πριν από λίγο καιρό. Δε ήθελε να μου πει για το βιβλίο. Ήθελε να με διαβεβαιώσει ότι η Ζουλί Γκαγιέ δε θα πήγαινε ποτέ στο μέγαρο των Ηλυσίων. Στην πραγματικότητα, το ψέμα μάς ακολούθησε μέχρι το τέλος”, είπε η δημοσιογράφος στην ιταλική εφημερίδα Repubblica.

H Βαλερί Τριαρβελέρ βρίσκεται στο Λονδίνο για την προώθηση του βιβλίου της, “Ευχαριστώ για τη στιγμή”. Μιλώντας στους βρετανικούς Times, αποκάλυψε ότι ο Ολάντ είχε συμφωνήσει με τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλευόταν με νευρικό κλονισμό να της δίνουν χάπια για να κοιμάται.

Συμπλήρωσε επίσης, ότι γνώριζε πως ο Γάλλος πρόεδρος είχε δώσει εντολή στις πρεσβείες του εξωτερικού να την εντοπίζουν όπου πήγαινε.

Την Παρασκευή, το περιοδικό Voici, έδωσε στη δημοσιότητα οπι πρώτες φωτογραφίες του Φρανσουά Ολάντ με τη Ζουλί Γκαγιέ στα Ηλύσια. Ο τρόπος με τον οποίο κοιτάζοντας δεν άφηνε αμφιβολίες ότι ο έρωταάς τους δεν έχει σβήσει.

Διαβάστε επίσης:

http://www.closermag.fr/people/politique/valerie-trierweiler-face-aux-mensonges-de-francois-hollande-il-m-a-assuree-434666

http://www.thetimes.co.uk/tto/magazine/article4270980.ece