Ολάντ-Γκαγιέ ζουν τον έρωτά τους στο Μέγαρο των Ηλυσίων-Οι πρώτες φωτογραφίες

Θέλει ο Γάλλος Πρόεδρος να κρυφτεί κι ο έρωτας δεν τον αφήνει. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Voici απαθανάτισε τον Φρανσουά Ολάντ και τη σύντροφό του, ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ στους κήπους του προεδρικού μεγάρου, αλλά και την ώρα που έβγαιναν.

voici

Τα γαλλικά σκανδαλοθηρικά περιοδικά ούτε στιγμή δεν πίστεψαν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η πρώην σύντροφος του Ολάντ, Βαλερί Τριαρβελέρ, ετοιμάζεται για περισσότερες αποκαλύψεις στο BBC και άλλα βρετανικά μέσα.

Ο Γάλλος πρόεδρος όμως δε φαίνεται να πτοείται. Οι…κακουχίες και οι επιθέσεις μάλλον έφεραν πιο κοντά τον Ολάντ με τη Γκαγιέ.

hollande

Ορισμένοι εκτιμούν ότι ο ίδιος επέτρεψε τη δημοσίευση των φωτογραφιών απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην Τριαρβελέρ.

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες ο 60χρονος Φρανσουά προπορεύεται γυρίζοντας προς τα πίσω , στην  42χρονη Ζουλί που ακολουθεί. Ο τρόπος που τον κοιτάζει εκείνη μαρτυρά ότι ο έρωτας είναι πιο δυνατός και τα εμπόδια δεν τον έχουν φθείρει.

gaye1

Όμως, μόνο ο έρωτας φαίνεται ότι έχι απομείνει στο Γάλλο πρόεδρο. Η εκ νέου υποψηφιότητά του για τις εκλογές του 2017 μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός, αφού η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ.

Τελευταία δημοσκόπηση του δίνει ποσοστό μόλις 12%, το χειρότερο που έχει συγκεντρώσει ποτέ Γάλλος πρόεδρος μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Διαβάστε επίσης:

http://www.voici.fr/news-people/voici-le-mag/scoop-voici-les-premieres-photos-de-julie-gayet-et-francois-hollande-a-l-elysee-547173

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2843904/France-s-Hollande-mistress-seen-time-just-ex-Valerie-Trierweiler-jets-Britain-promote-kiss-tell-book.html