Η πεντάχρονη με τους 1.000.000 followers στο instagram

Το όνομά της είναι Μπρένα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών έχει περισσότερους από 1.000.000 ακόλουθους στο instagram. Η ζωή της για κάποιους μοιάζει με παραμύθι. Δώρα από γνωστούς οίκους μόδας, βόλτες με λιμουζίνες και διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία.

Η μητέρα της μικρής Νοτιοκορεάτισσας ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες και βιντέκια στο διαδίκτυο με τη Μπρένα να ποζάρει όλο νάζι.

Οι φωτογραφίες της έπεσαν στην αντίληψη εκατομμυριούχων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν. Αναπαρήγαγαν το υλικό και σε μικρό χρονικό διάστημα το κοριτσάκι έγινε παγκοσμίως γνωστή. Το μεγαλύτερο κοινό της βέβαια βρίσκεται στη Μέση Ανατολή.

kinezaki4

Τα δώρα άρχισαν να φτάνουν το ένα μετά το άλλο. Πανάκριβες τσάντες, παπούτσια ακόμη και αεροπορικά εισιτήρια για το Ντουμπάι, όπου μένει τώρα με την οικογένειά της, σε πεντάστερο ξενοδοχείο.

Ο αριθμός των ακολούθων της αυξάνεται ολοταχώς. Αποκτά τουλάχιστον 60.000 θαυμαστές καθημερινά και έχει ξεπεράσει αυτούς της Κάμερον Ντίαζ.

Βέβαια, η μητέρα της έχει βρεθεί στο στόχαστρο για εκμετάλλευση της ανήλικης κόρης της. Την ίδια όμως δεν την απασχολεί καθόλου. Αντιθέτως, υποστηρίζει ότι απολαμβάνει τη δημοσιότητα της Μπρένα.kinezaki2