Έπεσε η Μέρκελ από την καρέκλα της σε μουσικό φεστιβάλ

Οι ευχές πολλών να “πέσει” από τη θέση της η “Σιδηρά Κυρία” της Ευρώπης φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν, κατά κάποιο τρόπο…

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δεν “έπεσε”, από την πολιτική της θέση της αλλά κατά κυριολεξία.

Η γερμανίδα Καγκελάριος, βρέθηκε στο φεστιβάλ μουσικής Ρίχαρντ Βάγκνερ στην πόλη Μπαϊρόιτ. Φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα, πήρε από το χέρι τον σύζυγο της και πήγε στο φεστιβάλ για να παρακολουθήσει την παράσταση Τριστάνος και Ιζόλδη.

Η Άνγκελα Μέρκελ ήταν χαλαρή, χαρούμενη, υπέγραφε ακόμα και αυτόγραφα, όπως αναφέρει το tvxs. Αλλά μάλλον κάτι πήγε στραβά και η Γερμανίδα καγκελάριος στη διάρκεια του διαλείμματος βρέθηκε στο πάτωμα.

Πραγματικά η Άνγκελα Μέρκελ λιποθύμησε και κατέρρευσε; Αυτή ήταν η αγωνία όλων στη Γερμανία, όταν τοπικά ΜΜΕ, αλλά και η εφημερίδα Bild μετέδωσαν τις σχετικές πληροφορίες για το τι συνέβη στο διάλειμμα της πρεμιέρας της όπερας.

Λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης διέψευσε πως συνέβη κάτι τέτοιο και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και ενώ η καγκελάριος καθόταν σε ένα τραπέζι, έσπασε η καρέκλα της και οι υπεύθυνοι αμέσως την αντικατέστησαν.

Η ίδια πάντως θέλησε να… διασκεδάσει τις «φήμες» και μετά το τέλος της παράστασης είπε χαμογελώντας: «Μου άρεσε πάρα πολύ».

b

d

e

g

A