Βοήθησε τα θύματα του Νεπάλ...

Ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ που έλαβε χώρα στο Νεπάλ και, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι θέμα χρόνου να ξανασυμβεί  ακόμη πιο ισχυρός – αν και πότε ακριβώς παραμένει φυσικά απρόβλεπτο- είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων από 6.500 ανθρώπων και με άγνωστο το νούμερο μέχρι στιγμής των εγκλωβισμένων κάτω από τα ερείπια.

Δεν υπάρχει τρόπος να μαντέψουμε ακριβώς πόσοι χρειάζονται βοήθεια αυτή την στιγμή‘ έγραψε ο σχεδιαστής μόδας  Prabal Gurung, ο οποίος κατάγεται από το Νεπάλ, σε ένα παθιασμένο του μήνυμα για την μεγάλη αυτή καταστροφή.

«Υπάρχει άμεση ανάγκη για ιατρική υποστήριξη, αναζήτησης και διάσωσης, καταφύγια έκτακτης ανάγκης, τρόφιμα και νερό ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα. . . . Το μέγεθος των ζημιών είναι ακόμη υπό αξιολόγηση, αλλά εκατοντάδες κτίρια έχουν καταρρεύσει, συμπεριλαμβανομένων πολλά σπίτια και πολλοί αρχαίοι ναοί και μνημεία του  Νεπάλ. ”

Ο σχεδιαστής δέχεται δωρεές (100 τοις εκατό των οποίων θα διατεθούν στο  Νεπάλ) μέσω της οργάνωσής του, Shikshya Foundation Nepal , για να βοηθήσει τις ανθρωπιστικές προσπάθειες και την διαδικασία ανοικοδόμησης της περιοχής.

Για να δωρίσετε: : crowdrise.com