Μια φωτογράφος κάνει την διασκέδαση επάγγελμα

Μια 29χρονη φωτογράφος από την Αυστραλία πραγματοποίησε το όνειρο όλων όσων αγαπούν τα ταξίδια: ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία, τις περισσότερες φορές εντελώς δωρεάν!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Rhiannon Taylor ξεκίνησε μία ιστοσελίδα, το “In Bed With“. Δουλειά της είναι να επισκέπτεται και να βαθμολογεί πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, από την Ινδονησία και τις Η.Π.Α έως και το Μεξικό.

Η νεαρή φωτογράφος έχει σήμερα περισσότερους από 12.000 χρήστες να την ακολουθούν στο Instagram. Πολλά από τα ξενοδοχεία δεν της χρεώνουν καν τη διαμονή και μάλιστα της φέρονται σαν βασίλισσα για να κερδίσουν υψηλό σκορ, ενώ καλούν και επαγγελματίες φωτογράφους για να απαθανατίσουν τις στιγμές της στο χώρο τους.

Η νεαρή από τη Μελβούρνη παράλληλα συνεργάζεται με εταιρείες που πουλάνε βαλίτσες και μαγιό, για να διαφημίζει τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της πρωτότυπης δουλειάς της.

Όσο για το πώς αποφάσισε να κάνει καριέρα σε αυτόν τον τομέα η ίδια εξηγεί στηDaily Mail:

“Ήμουν ταξιδιωτικός φωτογράφος για επτά χρόνια και δούλευα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Έτσι είχα καταγράψει ποιο ξενοδοχείο στο Μαϊάμι είχε την καλύτερη πίτα να παραγγείλετε στο room service τα μεσάνυχτα, ποιο ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες είχε την καλύτερη θέα σε πισίνα ή ποιο είχε τα καλύτερα κρεβάτια στο Χονγκ Κονγκ. Στη συνέχεια αποφάσισα να μοιραστώ όλες αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο κι έτσι γεννήθηκε η ιστοσελίδα μου”.