Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, 2026
8.4 C
Athens

H Εύα Καϊλή χωρίζει τον Φραντσέσκο Τζόρτζι – «Τους ενώνει μόνο το παιδί»

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως θα ακολουθήσουν η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», ο ποινικολόγος αποκάλυψε πως η Εύα Καϊλή τον ενημέρωσε ότι θέλει να προχωρήσει στη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο πλέον μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

«Τους ενώνει μόνο το παιδί. Η Εύα Καϊλή Θέλει να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης με τον Φραντσέσκο»

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης. Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Αναφερόμενος στο γιατί δεν πήγε η Εύα Καϊλή στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, είπε πως ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι της και πως βούλησή της είναι να συμμετέχει 100% στις διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στο Στρασβούργο.

Ροή Ειδήσεων

Αυτή είναι η πραγματική πρόταση για τον Αντίνο

Στη διαπραγμάτευση που έχει ξεκινήσει εδώ και 4-5 μέρες...

Επική γκάφα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ – Ουγγαρέζος: «Πρόκειται για επικίνδυνη ανικανότητα»

Μία απίστευτη γκάφα έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Να εφαρμοστεί ο νόμος για τα μπλόκα, λέει η κυβέρνηση – Ποιοι θα πάνε στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό

Στις 15:00 σήμερα (13/01) το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η συνάντηση...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες