Δευτέρα, 19 Μαΐου, 2025
17.3 C
Athens

Γιάννος Παπαντωνίου: Αναίρεση της απαλλακτικής απόφασης ζητεί ο Άρειος Πάγος

Γιάννος Παπαντωνίου: Αναίρεση ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην αθωωτική απόφαση για τον Γιάννο Παπαντωνίου για την υπόθεση εκσυγχρονισμού έξι φρεγατών του ελληνικού ναυτικού.

Η αναίρεση για την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου ασκήθηκε από τον αντεισαγγελέα, Αχιλλέα Ζήση, λόγω έλλειψης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογία της απαλλακτικής απόφασης και εσφαλμένης ερμηνείας νομικών διατάξεων.

Την τελική απόφαση θα λάβει το Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου το οποίο και θα αποφασίσει εάν ο πρώην υπουργός θα καθίσει ξανά στο εδώλιο για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες μαζί με τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου και τον στενό φίλο του ζευγαριού Ανδρέα Μπάρδη.

Ροή Ειδήσων

Μαρία Ηλιάκη: Στο νοσοκομείο με γύψο – Οι αναρτήσεις της

Μαρία Ηλιάκη: Μία… «έκπληξη» έκανε στους followers της η...

Έφοδος της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία στην Αττική – 9 συλλήψεις για «γρηγορόσημα»

Έφοδος της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία στην Αττική:Σε εννέα...

Δανάη Μπάρκα: Αιφνιδιαστικό τέλος για την εκπομπή της

Δανάη Μπάρκα: Για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της...

Κατερίνα Καινούργιου: Πήγα στο νοσοκομείο, έπαθα τροφική δηλητηρίαση από το ταξίδι στο Παρίσι

Κατερίνα Καινούργιου: “Με ενυδάτωσαν, μου έδωσαν τα φάρμακά μου...

Topics

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες