Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026
12.3 C
Athens

Γερμανία: Πρόβατα εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ και έγιναν viral – Έσπασαν προϊόντα και άφησαν κοπριές, δείτε βίντεο

Περίπου 50 πρόβατα έκαναν «επιδρομή» σε σούπερ μάρκετ της Γερμανίας τις προηγούμενες ημέρες, με τους υπαλλήλους του καταστήματος να «σηκώνουν τα χέρια ψηλά» και να λύνονται στα γέλια με το μοναδικό θέαμα.

Τα πρόβατα μπούκαραν στο εκπτωτικό σούπερ μάρκετ στη Βαυβαρία της Γερμανίας και παρέμειναν εκεί για 20 λεπτά. Αν και οι υπάλληλοι και οι πελάτες έκαναν θόρυβο για να τα διώξουν, εκείνα στριμώχνονταν στους διαδρόμους, χωρίς να ξέρουν τι γίνεται.

To βίντεο έγινε viral μέσα σε μια στιγμή και όχι άδικα.

Πάνω στα αμέτρητα βελάσματα, από τον πανικό τους έσπασαν μπουκάλια, πέταξαν προϊόντα από τα ράφια, «έκλεψαν» πλαστικές σακούλες νομίζοντας πως περιέχει την ζωοτροφή τους και σαν «δωράκι» τους άφησαν κοπριές.

Τα πρόβατα φαίνεται να χωρίστηκαν από ένα μεγαλύτερο κοπάδι 500 ζώων, όπως λέει η Daily Mail.

Ροή Ειδήσεων

Κύκλωμα εκβιασμών στην Κηφισιά: Ο μεγαλοκατασκευαστής, η δικηγόρος και η κ. Τέντη

Ένα εξαιρετικά σκοτεινό κύκλωμα λειτουργεί στην Κηφισιά «κάτω από τα ραντάρ» των...

Κακοκαιρία: Χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες – Ήχησε το 112 στην Αττική

Κακοκαιρία: Ήχησε το πρωί της Τετάρτης (21/1) το 112 στους κατοίκους...

Κυριάκος Πιερρακάκης: Η ανάρτηση για το πρώτο του Eurogroup ως πρόεδρος – «Πολλές προκλήσεις, κοινή βούληση για συνεργασία»

Η επίσημη πρώτη του Κυριάκου Πιερρακάκη στο τιμόνι του Eurogroup έγινε χθες εν...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες