BIKOΣ Α.Ε.: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού με καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Με μία καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «για το ύψιστο στοιχείο της φύσης που δεν μπορεί να λείπει από τη ζωή μας» γιορτάζει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «κάθε χρόνο, η Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου) είναι μία ακόμη ευκαιρία να στοχαστούμε γύρω από το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης».

«Από την πρώτη εμφιάλωση, που πραγματοποιήθηκε πριν τρεις δεκαετίες, οι άνθρωποι της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) δεν έχουν σταματήσει να μαθαίνουν από το νερό και να ακολουθούν με σεβασμό την πορεία και τη ροή του Το 2022 είναι η χρονιά που η εταιρεία Βίκος γιορτάζει 30 χρόνια αγάπης για το νερό με μία καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το ύψιστο στοιχείο της φύσης που δεν μπορεί να λείπει από τη ζωή μας» τονίζεται στην ανακοίνωση. Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδειχθεί η αξία και η δύναμη του νερού.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα περιβάλλοντος, και βιωσιμότητας, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύεται η αξία του εθελοντισμού, της προσφοράς προς τον άνθρωπο. Οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.