Δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Έμπρακτα υποστηρίζει τις δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη η TÜV HELLAS (TÜV NORD) και για το σκοπό αυτό δίνει έμφαση στα κριτήρια και στις βέλτιστες πρακτικές που εντάσσονται στο τρίπτυχο Environmental, Social & Governance (ESG) .

Στις πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνονται δράσεις που αφορούν στη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος της εταιρείας, την επέκταση των «πράσινων» δράσεων εντός και εκτός των χώρων του Φορέα, της ενίσχυσης του κοινωνικού χαρακτήρα της εταιρείας αλλά και τις αλλαγές σε εσωτερικές διοικητικές διαδικασίες.

Η πρώτη από τις πρωτοβουλίες αυτές συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Προτύπων, στις 14 Οκτωβρίου, η οποία και ήταν αφιερωμένη φέτος στην επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.

Για το σκοπό αυτό, και στο πλαίσιο των σχετικών δράσεων η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιεί διαγωνισμό στον οποίο δύο συμμετέχοντες κατόπιν κλήρωσης, θα κερδίσουν από ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 1.000 ευρώ έκαστο καθώς και ένα κράνος.

Η εν λόγω δράση αποτελεί προπομπό μιας σειράς από αντίστοιχες πρωτοβουλίες που θα επεκταθούν σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Φορέα, πάντα με γνώμονα την εξασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης, με βάση τα όσα ορίζουν τα κριτήρια ESG.

Η κυρία Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε πως: «Η βιώσιμη ανάπτυξη και τα κριτήρια ESG βρίσκονται σταθερά στο πυρήνα της εταιρείας μας και επιδιώκουμε διαρκώς να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Η νέα δέσμη δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης του Φορέα μας, αρχής γενομένης από τον ‘πράσινο’ διαγωνισμό και την κλήρωση δύο (2) ηλεκτρικών ποδήλατων, δείχνει την έμπρακτη στόχευσή μας, και τη δέσμευσή μας ότι το προσεχές χρονικό διάστημα, θα πλαισιωθεί με νέες πρωτοβουλίες, τόσο εντός της εταιρείας όσο και στο κοινωνικό σύνολο».