Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025
11.3 C
Athens

Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα 1.000 ευρώ για τις ρακέτες στις παραλίες (video)

Η απαγόρευση της χρήσης ρακετών σε συγκεκριμένες παραλίες στο Καβούρι έφερε και την επιβολή των πρώτων προστίμων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Mega ο αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Αντώνης Κουσαθανάς έχουν ήδη επιβληθεί φέτος 15 πρόστιμα εκ των οποίων το 1/3 έχει πληρωθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε φάση ενστάσεων.

Η απαγόρευση της χρήσης ρακετών οφείλεται σε κανονισμό που προβλέπει να μην γίνεται σε οικιστικό χώρο. «Τα σπίτια είναι στα 15 μέτρα» είπε ο κ. Κουσαθανάσης. Πρόκειται για έναν κανονισμό που ίσχυε από το 2010 (οπότε το πρόστιμο ήταν 10.000 ευρώ) το οποίο το επανέφερε η δημοτική αρχή το 2019-2021, κατεβάζοντας το πρόστιμο στα 1.000 ευρώ.

Η απαγόρευση αφορά σε δύο μόνο από τις παραλίες του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Του Αγίου Νικολάου στο Καβούρι και τον όρμο Ματσελιώτη.

Δείτε όσα είπε ο αντιδήμαρχος στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο:

Ροή Ειδήσεων

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην Τουρκία για το σκάνδαλο στοιχηματισμού – Ποινές σε 224 ποδοσφαιριστές και 24 διαιτητές!

Το ποδόσφαιρο της Τουρκίας συνεχίζει να συγκλονίζεται από το σκάνδαλο του...

Μαρία Καρυστιανού: Το άδειασμα από τον Σύλλογο θυμάτων των Τεμπών για το κόμμα που «ξενίζει» και το ειρωνικό σχόλιο Πλακιά

Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών «αδειάζουν» την Μαρία Καρυστιανού σχετικά...

ΠΕΠΙΕΘ: Μία διαφορετική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση – Προσφέρει χαμόγελα σε 500 οικογένειες

ΠΕΠΙΕΘ: Υπάρχουν ακόμη ήρωες. Δεξιά, αριστερά, μπρος, πίσω μας....

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες