Έγκλημα πάθους στην Κάτω Αχαΐα: Ρομά δολοφόνησε με 30 μαχαιριές τον εραστή της γυναίκας του - «Ήταν ατάραχος ο δράστης»

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 63χρονου Ρομά με 30 μαχαιριές από ομοεθνή του σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα, ενώ όλα δείχνουν πως ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα είχε σχέση με τη γυναίκα του.

Το πρωί της Τρίτης (18/4) ο συλληφθείς αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με τον επίσης αντίζηλό του, κι έτσι τον κάλεσε να συζητήσουν. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε βγήκε το μαχαίρι. Σύμφωνα με το pelop.gr, το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και δέχθηκε αλλεπάλληλα μαχαιρώματα σε όλο του το σώμα.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο ήταν σοκαριστική. Ο νεκρός άνδρας έφερε μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως οι δύο άνδρες πάλεψαν μεταξύ τους.

«Ήταν ατάραχος, λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα»

Μια γυναίκα που διαμένει ακριβώς απέναντι άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την Αστυνομία. Την ίδια ώρα, ο δράστης απομακρυνόταν από το σημείο. Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός που άκουσε τις φωνές δήλωσε στο pelop.gr: «Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα».

Μετά το έγκλημα, στην Κάτω Αχαΐα έφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και λίγες ώρες αργότερα ο δράστης συνελήφθη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το έγκλημα ο 63χρονος δράστης φάνηκε σε κάμερα να περπατά και να βγάζει το σακάκι του.

Οι έρευνες στο σπίτι του δράστη

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος, καθώς είχαν πάνω τους αίματα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε, παρουσιάζοντας και κάποια στοιχεία που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα.

Ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι – σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος.