Μύκονος: Ο 33χρονος και ο Αλβανός πλακώθηκαν στο ίδιο μαγαζί λίγες μέρες πριν το φονικό - Δείτε βίντεο

Το άγριο φονικό συνεχίζει να συγκλονίζει τη Μύκονο. Εκεί που ο 33χρονος Θανάσης Νάζος σκότωσε τον 34χρονο Αλβανό Τζούλιαν Κοσόβα με μια καραμπίνα έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν σε μπαρ του νησιού.

Το Mykonos Live TV έφερε στην δημοσιότητα βίντεο που τραβήχθηκε λίγες ημέρες πριν το άγριο φονικό και δείχνει τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια στο ίδιο μπαρ, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχαν προηγούμενα μεταξύ τους και ότι το βράδυ του εγκλήματος δεν ήταν η πρώτη φορά που καβγάδιζαν.

Σύμφωνα με τον ανώνυμο αποστολέα του βίντεο, ο δράστης και το θύμα είχαν τσακωθεί επανηλειμμένως στο ίδιο μπαρ χωρίς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να λάβουν κάποια μέτρα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διάφορες αφού ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας χρωστούσε στον Αλβανό το ποσό των €3.000.

Δείτε Βίντεο

Το φονικό

Η κοπέλα που έγινε «μήλον της έριδος» περιέγραψε το σκηνικό που ακολούθησε από τη στιγμή που βγήκε έξω από το μπαρ και άρχισε να μιλάει με τον δράστη, μέχρι που τους είδε ο «θερμόαιμος» μεθυσμένος Αλβανός. Ο 33χρονος φέρεται να είπε πως όταν τους αντίκρισε να μιλάνε και να προσπαθεί -από καθαρά ανθρώπινο ενδιαφέρον- να την ηρεμήσει, έγινε το κακό. Του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησε και, όπως ήταν μεθυσμένοι και οι δύο, πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να δέρνονται.

Κάποια στιγμή ο Μυκονιάτης, όπως έχει καταθέσει και ένας αυτόπτης μάρτυρας, πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του και ο Αλβανός τον ακολούθησε, προσπαθώντας να μπει μέσα για να συνεχίσει το άγριο σκηνικό, εκτοξεύοντας εναντίον του ύβρεις και απειλές. Αυτό που, όπως είπε ο δράστης, τον έκανε να χάσει τον έλεγχο, να θολώσει και να φτάσει στα άκρα, ήταν όσα είπε για την οικογένειά του. Οπως είπε στους αστυνομικούς, απείλησε ότι όχι μόνο θα σκοτώσει τον ίδιο, αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τότε, θολωμένος από το ποτό και κυριευμένος από την ένταση του άγριου σκηνικού αποφάσισε να λύσει μια για πάντα τις διαφορές του με τον «Γιάννη». Δύο χιλιόμετρα μακριά από το μπαρ βρίσκεται το σπίτι του. Βάζει μπρος και με χαμηλή ταχύτητα φτάνει σε αυτό, αρπάζει την καραμπίνα και τυφλωμένος από θυμό και δίψα για εκδίκηση μπαίνει τρεκλίζοντας στο αυτοκίνητο και κάνει την αντίστροφη διαδρομή.

Η ώρα ήταν 10 λεπτά πριν τις 6. Ο Θανάσης φτάνει και πάλι έξω από το μπαρ αρματωμένος και αποφασισμένος. Το μαγαζί έχει κλείσει και κανείς δεν βρίσκεται έξω από αυτό. Το επεισόδιο και ο τσαμπουκάς φαίνεται πως έχουν λήξει. Ωστόσο μια σύμπτωση ανατρέπει τα δεδομένα και οδηγεί στο κακό. Ο 34χρονος από την Αλβανία βλέπει το αυτοκίνητο του Θανάση, τον φωνάζει και αποφασίζει να επιστρέψει για να συνεχίσει τον καβγά. Το τι συνέβη τα επόμενα δευτερόλεπτα το γνωρίζει μόνο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Οπως είπε στις Αρχές, είδε τον «Γιάννη» σε έξαλλη κατάσταση να έρχεται κατά πάνω του, να του φωνάζει και να τον απειλεί. Και τότε κάνει μια κίνηση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του. Χωρίς να το σκεφτεί, σήκωσε την καραμπίνα, τον σημάδεψε στο κεφάλι και πίεσε τη σκανδάλη μια φορά. Τα σκάγια τίναξαν τα μυαλά του 34χρονου στον αέρα και το θύμα του Μυκονιάτη σωριάστηκε νεκρό στην άσφαλτο.