Αποκάλυψη της Α.Νικολούλη για την υπόθεση Β.Γιακουμάκη

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για την εμπλοκή πολιτικού προσώπου, δίνει στο φως σε συνέντευξή της στο “TV ΕΘΝΟΣ” η Αγγελική Νικολούλη. Μετά το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα που αφορούσε βουλευτή ο οποίος μεσολάβησε για φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που δημιουργούσε προβλήματα, η Αγγελική Νικολούλη δίνει καινούργια στοιχεία για την ύπαρξη αυτού του άντρα.

Η κυρία Νικολούλη συγκεκριμένα τόνισε: “Πολύ πριν από την Έλενα Ακρίτα, στην πρώτη εκπομπή δεχτήκαμε αυτήν τη σχετική καταγγελία. Ερευνήσαμε διακριτικά την παρέμβαση του πολιτικού και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν είχε μεσολαβήσει για τον Βαγγέλη, αλλά για έναν άλλο φοιτητή που είχε προκαλέσει φθορές στη Σχολή. Βέβαια, το άτομο για το οποίο έγινε η παρέμβαση, παρότι δεν είναι πια στη Σχολή, φέρεται να είναι ο εμπνευστής των γεγονότων εναντίον του Βαγγέλη“.

Σε ερώτηση που τέθηκε στη δημοσιογράφο σχετικά με το ποιο θεωρεί πως είναι το κλειδί στην υπόθεση Γιακουμάκη, η Αγγελική Νικολούλη απάντησε: “Όπως είπα και πριν, σε τέτοιες υποθέσεις εστιάζεις την έρευνα σου στον χώρο που διαδραματίζονται. Κατά τη γνώμη μου, το κλειδί στον γρίφο βρίσκεται στη Σχολή. Εκεί υπάρχουν κάποια πρόσωπα που λένε λιγότερα από αυτά που γνωρίζουν. Η ιστορία ξεκίνησε από δυο – τρεις «σκληρούς» της παρέας των Κρητικών, και όχι απ’ όλους. Δεν είναι σωστό να στιγματίζονται όλοι οι φοιτητές επειδή προέρχονται απ’ την Κρήτη. Βέβαια, αν ξέρουν τι έχει συμβεί και δεν μιλάνε, συγκαλύπτουν“.

Όσον αφορά της στάση της οικογένειας απέναντι στο πρόβλημα του νεαρού φοιτητή, η κυρία Νικολούλη είπε: “Πιστεύω ότι εμείς οι γονείς μπορούμε να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις. Αρκεί να έχουμε μάτια και αυτιά ανοιχτά και ζεστή επαφή με τα παιδιά μας. Ο Βαγγέλης είχε καθημερινή τηλεφωνική επαφή με τη μητέρα του. Δεν της έλεγε όμως τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη Σχολή“.