Στην ανακρίτρια οι τρεις παιδεραστές - Τι θα πουν

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκαν πριν από λίγο οι τρεις κατηγορούμενοι για βιασμό της 12χρονης στη σοκαριστική υπόθεση του Κολωνού.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, ηλικίας 33, 34 και 36 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν πάρει αναβολή από την ανακρίτρια ως σήμερα.

Θα περάσουν διαδοχικά την πόρτα του ανακριτικού γραφείου για να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στους βιασμούς του παιδιού.

Και οι τρεις αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής.

Οι τρεις άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι είχαν κλείσει τα ραντεβού μέσω της εφαρμογής blind chat. Και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες του βιασμού υποστηρίζοντας ότι συναντήθηκαν μεν με το παιδί στα αυτοκίνητά τους ύστερα από το ραντεβού που είχαν κλείσει αλλά όλοι τους υποστηρίζουν ότι δεν βίασαν την 12χρονη.

Προβλήματα υγείας θα επικαλεστούν οι τρεις εκ των δύο κατηγορουμένων

Ο 34χρονος και ο 36χρονος αναμένεται να επικαλεστούν προβλήματα υγείας που τους καθιστούν ανίκανους να τελέσουν τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες θα πει ότι συναντήθηκε με την 12χρονη μία φορά, χωρίς όμως να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή.

Προβλήματα υγείας θα προβάλει και ο 34χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή.

Τι θα υποστηρίξει ο 33χρονος

Απο την πλευρά του ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης θα υποστηρίξει ότι έκλεισε τρία ραντεβού, εκ των οποίων έγιναν τα δύο, για τα οποία έδωσε χρήματα αλλά δεν προχώρησε στην πράξη του βιασμού. Για το πρώτο ραντεβού αναμένεται να υποστηρίξει ότι το γεγονός ότι του ζήτησαν να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου για να μην φαίνονται του δημιούργησε ένταση και έφυγε και ότι στο δεύτερο ραντεβού το παιδί πήγε, πήρε τα χρήματα, είπε ότι τα πάει στη μητέρα του και θα επιστρέψει και επειδή άργησε εκείνος έφυγε.

Επικαλείται επίσης προβλήματα μειωμένης αντίληψης που δεν του επέτρεψαν να αντιληφθεί ότι το παιδί δεν ήταν 17 ετών όπως υποστηρίζει ότι του είχε πει στη συνομιλία στο blind chat αλλά 12.