Δολοφονία στη Λάρισα: Η 35χρονη είχε καταγγείλει τον Πακιστανό την ημέρα που την σκότωσε! Μάλλον έχει διαφύγει στα Σκόπια

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η 35χρονη Ιωάννα που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Πέμπτη στο διαμέρισμα της στη Λάρισα, δολοφονήθηκε από τον άφαντο ως τώρα Πακιστανό σύντροφό της, την ίδια κιόλας ημέρα που είχε κάνει καταγγελία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία!

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν χρήστης ναρκωτικών, είχε καταγγείλει ότι ο 27χρονος σύντροφός της την χτυπούσε. Όμως, πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, εκείνος την σκότωσε συνθλίβοντάς της το κρανίο, ίσως για να την «τιμωρήσει» που τον κατέδωσε! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη που έκανε τη νεκροτομή, ο θάνατος της 35χρονης επήλθε περίπου μία εβδομάδα πριν βρεθεί η σορός της, χρονικό διάστημα που συμπίπτει με την ημέρα της καταγγελίας!

Το πιο τραγικό είναι ότι πριν από έξι μέρες, ο 27χρονος είχε αποπειραθεί μαζί με μία ομάδα άλλων αλλοδαπών να περάσει τα σύνορα προς τη Βόρεια Μακεδονία από την Ειδομένη, στο ίδιο σημείο από το οποίο είχε διαφύγει και ο 22χρονος ομοεθνής του που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι, με την διαφορά ότι εκείνος συνελήφθη από τους Σκοπιανούς! Αντίθετα, ο δολοφόνος της Ιωάννας είχε εντοπιστεί από Έλληνες αστυνομικούς πριν περάσει τα σύνορα, αλλά διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απλώς γύρισε πίσω.

Αν είχε προσαχθεί, θα είχε διαπιστωθεί ότι έπρεπε να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, βάσει των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά από δυο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και ίσως να βρισκόταν στα χέρια των αρχών! Όμως, φέρεται ότι βρήκε άλλη δίοδο διαφυγής και κατάφερε να φτάσει στα Σκόπια τα οποία έχουν πλέον ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. που ζητά τη σύλληψή του.

Η νεκροτομή που έγινε στη σορό της 35χρονης, όταν τυλιγμένη μέσα σε ένα πάπλωμα πάνω στο στρώμα που ήταν και το μοναδικό έπιπλο στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον σύντροφο και δολοφόνο της, αποκάλυψε ότι είχε δολοφονηθεί με χτύπημα που δέχθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στο κεφάλι με ένα θλον και αμβλύ όργανο, το οποίο της προκάλεσε κάταγμα στην δεξιά κροταφοβρεγματική χώρα του κρανίου.