Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας, το απόγευμα της Πέμπτης.

Eιδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος κρυβόταν στα βουνά της περιοχής, εντοπίστηκε στο χωριό Δαφνούλα Άρτας. Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση της Άρτας και ίσως και σήμερα να οδηγηθεί και ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με τέσσερις σφαίρες τον πεθερό του, ενώ παράλληλα, πυροβόλησε και κατά της πρώην σύζυγό του. Μετά το έγκλημα, ο δράστης φέρεται να διέφυγε προς το βουνό μετά τα όσα συνέβησαν στην αυλή του πεθερού του.

Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα σύνορα Άρτας-Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Τέσσερις σφαίρες δέχτηκε ο πατέρας για να προστατέψει την κόρη του

Σύμφωνα με το epiruspost, το έγκλημα έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Όπως μετέδωσε το τοπικό μέσο, ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο ηλικιωμένος πατέρας, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, καβγάδισε με τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε κατά του πεθερού του και της πρώην γυναίκας του, χωρίς όμως να την τραυματίσει. Ο δράστης, εκτός από ανθρωποκτονία, θα επιβαρυνθεί και με τη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.