Δολοφονία στο Περιστέρι: Πληροφορίες ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί ο φερόμενος ως δράστης και σύντροφος της 17χρονης

Στην Αθήνα εξακολουθεί να βρίσκεται ο 21χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, και σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA είναι πολύ πιθανό να παραδοθεί εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με το MEGA, άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του 21χρονου, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης, ήρθαν σε επικοινωνία με δικηγόρο, ο οποίος από χθες προσπαθεί να έρθει σε άμεση επικοινωνία μαζί του.

Όσοι γνωρίζουν τον 21χρονο υποστηρίζουν ότι είναι φοβισμένος, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει ομολογήσει το έγκλημα στους δικούς του ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες μαζί με τον δικηγόρο να περάσει το κατώφλι της ΓΑΔΑ.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε και η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους σε όλα τα στέκια που σύχναζε, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε σταλεί σήμα με τα στοιχεία του και τη φωτογραφία του σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας.

Την Πέμπτη δε, πραγματοποιήθηκε έφοδος σε σπίτι στο Αιγάλεω προκειμένου να διαπιστωθεί, μήπως και ο 21χρονος κρυβόταν εκεί.

Η μητέρα της άτυχης Νικολέτας θεωρεί ότι η αιτία της δολοφονίας της είναι το ότι ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και εκείνος δεν μπορούσε να το δεχτεί με τίποτα. Μάλιστα στο κινητό της, σε μια πρώτη ανάσυρση των δεδομένων, φέρεται να έχουν βρεθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα εις βάρος της.

Η μητέρα της 17χονης, μιλώντας στον Alpha, είπε ότι η Νικολέττα δεχόταν απειλές από τον σύντροφό της επειδή πριν από λίγες μέρες του είχε ζητήσει να χωρίσουν. «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο», είπε και συνέχισε: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκάλυψε: «Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».