Απειλητικά μηνύματα βρέθηκαν στο κινητό της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Tην ώρα που άφαντος παραμένει για τρίτη ημέρα παραμένει ο 22χρονος Πακιστανός που θεωρείται κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης  Νικολέτας στο Περιστέρι, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση τους.

Δεκάδες μηνύματα, σε απειλητικό ύφος, φέρεται να είχε δεχθεί στο κινητό της τηλέφωνο η 17χρονη από τον 22χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και ξεκίνησαν όταν η κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της. Τότε, ο 22χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Αυτό το σκηνικό είχαν περιγράψει στις καταθέσεις τους και τα συγγενικά πρόσωπα της 17χρονης. Δηλαδή, ότι ο 22χρονος θεωρούσε κτήμα του την ανήλικη και ότι οι καβγάδες το τελευταίο διάστημα μεταξύ τους, με αφορμή την επιθυμία της 17χρονης να χωρίσουν, ήταν συνεχείς και άγριοι.

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Σοκαριστική αποκάλυψη για την 17χρονη και τον αδερφό της

Η Νικολέτα και ο 22χρονος Πακιστανός ήταν ζευγάρι τους τελευταίους 10 μήνες και, όπως από την αρχή υποστήριξαν τα κοντινά της πρόσωπα, η επιθυμία της να μείνει μαζί τους ο 22χρονος είχε προκαλέσει ενδοοικογενειακές εντάσεις.

Η Νικολέτα δολοφονήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Η μητέρα της έφυγε από το σπίτι τους, στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, για να πάει στην εργασία της στις 4 το απόγευμα και όταν αναζήτησε την κόρη της στο τηλέφωνο, στις 5, δεν μπόρεσε να τη βρει. Επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της και αργότερα, χωρίς επιτυχία.

Στις 8 το βράδυ, καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία, έστειλε στο σπίτι τη μικρότερη κόρη της και τον σύντροφό της για να δουν τι συμβαίνει. Οι δύο νέοι βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής 17χρονης στο κρεβάτι της. Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η μικρή κόρη κάλεσε τον πατέρα της που μένει εκτός Αθηνών και του είπε «μπαμπά, χάσαμε τη Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι», όπως αποκάλυψε ο πατέρας του κοριτσιού.

Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης

Τα ιατροδικαστικά στοιχεία δείχνουν ότι η 17χρονη είχε ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντιλέρνια, ο δράστης χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι για να κλείσει τους αεροφόρους οδούς της 17χρονης (μύτη και στόμα), χρησιμοποιώντας παράλληλα κάποιο σεντόνι ή πανί, και με το αριστερό του χέρι ακινητοποίησε με «ισχυρό κράτημα» το δεξί χέρι του άτυχου κοριτσιού, στο οποίο υπήρχαν εμφανείς εκχυμώσεις. Αντίστοιχες εκχυμώσεις μικρότερου βαθμού εντοπίστηκαν διάσπαρτες στο σώμα της, δείγματα αντίστασης του άτυχου κοριτσιού.

Στα νύχια και τα δάχτυλα του αριστερού χεριού του θύματος, μέσω επιχρίσματος με φυσιολογικό ορό, φαίνεται να έχουν εντοπιστεί ανθρώπινοι ιστοί και γενετικό υλικό, πιθανόν του δράστη, όταν η 17χρονη αντιστεκόταν, οι οποίοι έχουν συλλεχθεί από τον ιατροδικαστή και μεταφέρθηκαν στο εργαστήριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για την περίπτωση μελλοντικής ταυτοποίησης DNA με αυτό του δράστη.