Της έκλεισε στόμα και μύτη - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι, η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, ενώ είχε προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, καβγάς με τον σύντροφό της, ο οποίος έκτοτε έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές.

Σοκ προκαλούν τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών σχετικά με τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο.

Ειδικότερα, όπως «μαρτυρούν» τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης -η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη- η κοπέλα είχε ασφυκτικό θάνατο, ενώ ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της. Παράλληλα, εκτός από τους μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο.

Η 17χρονη έφερε μία «νυχιά» στο πρόσωπο, κάτι που δείχνει ότι ενδεχομένως είχε προηγηθεί καυγάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι το άτυχο κορίτσι βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του, ημίγυμνο, με τη φόρμα της κατεβασμένη, η μητέρα της και η αδελφή της, οι οποίες και ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές.

Ο σύντροφος της νεαρής, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται από τις Αρχές να καταθέσει, αλλά είναι άφαντος. Επέστρεψε σε σπίτι φίλων του τα ξημερώματα, πήρε κάποια ρούχα και εξαφανίστηκε.

Οι υποψίες και οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στον σύντροφο της 17χρονης. Έτσι, οι αρμόδιες Αρχές προσπαθούν με ερωτήσεις -και κυρίως στα άτομα που τον γνωρίζουν- να βρουν πού μπορεί να βρίσκεται.