Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι - Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο σύντροφός της

Aσφυκτικό θάνατο δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία της 17χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή αργά το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη, έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Αραχώβης δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Σύμφωνα με μαρτυρίες ενοίκου της πολυκατοικίας, κάποιος χτύπησε χθες το βράδυ το κουδούνι της λέγοντας ότι έχει ξεχάσει τα κλειδιά του και μετά από λίγο ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα της ανήλικης.

Απαντήσεις στις συνθήκες θανάτου της κοπέλας αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στη σορό της. Αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, θα μιλάμε για μια νέα γυναικοκτονία.

Οι έρευνες των αρχών έχουν επικεντρωθεί στον σύντροφο της 17χρονης, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής και διέμενε σε παρακείμενη πολυκατοικία μαζί με άλλα άτομα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της 17χρονης, επέστρεψε στο σπίτι του τα ξημερώματα, πήρε μερικά ρούχα και εξαφανίστηκε. Έκτοτε αναζητείται για να δώσει κατάθεση,

Φίλη της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή, μιλώντας στην ΕΡΤ, ρωτήθηκε για το αν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, με την ίδια να απαντά όχι. «Δεν μου είχε αναφέρει κάτι. Τον ήξερα, ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ίσως 4 με 5 μήνες μεγαλύτερος. Δεν ήξερα κάτι για τσακωμούς κ.λπ. Φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι από το Πακιστάν», ανέφερε μεταξύ άλλων.