Συνελήφθη ο 51χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Ζάκυνθο - Είχαν προηγηθεί περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Συνελήφθη ο 51χρονος δράστης, που το βράδυ της Κυριακής 31/7, σκότωσε, μετά από άγριο ξυλοδαρμό, την 41χρονη γυναίκα του με μαχαίρι.

Ο δράστης, αλβανικής καταγωγής, κατακρεούργησε τη σύζυγο του ενώ ήταν καταζητούμενος από την Αστυνομία, μετά τη μήνυση που του έκανε το θύμα για τον ανελέητο ξυλοδαρμό της, μία ώρα πριν τη δολοφονία της.

Όπως μεταδίδει το imerazante.gr η άτυχη γυναίκα είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Ο 51χρονος είχε φύγει από το σπίτι, που έμεναν μαζί. Ο άνδρας επέστρεψε όμως χθες το βράδυ και έπειτα από έντονο καβγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας την στο θώρακα και στον λαιμό.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τον ξυλοδαρμό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί κρανιοεγκεφαλική βλάβη ενώ είχε δεχτεί και χτύπημα με μαχαίρι.

Ο συζυγοκτόνος είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού. Η άτυχη 40χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή.