Βιασμός στη Λέσβο: «Τι σου έκανε το μωρό μου παιδεραστή» - Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης έξω από τα δικαστήρια

Στον ανακριτή Λέσβου οδηγήθηκε σήμερα ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εκβίαζε 14χρονο κορίτσι, αθλήτριά του σε ομάδα βόλεϊ.

Ο 53χρονος έφτασε συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια λίγο πριν τις 10 το πρωί, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 2/8 στις 11 το πρωί.

Κατά την αποχώρησή του, παρούσα στο σημείο ήταν η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, που ξέσπασε με οργή εναντίον του αστυνομικού, φωνάζοντας «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή».

«Ήθελα να τον σκοτώσω (…) Μίσος νιώθω. Να με αφήσουν να μπω μέσα θέλω. Είδα μηνύματα το κινητό του μωρού. Την εκβίαζε και την απειλούσε. Την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο επειδή δεν έκανε αυτό που ήθελε», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά»

Μιλώντας και χθες το βράδυ στην ΕΡΤ, η μητέρα του κοριτσιού είχε δηλώσει βέβαιη πως ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια στη Λέσβο.

«Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018», είπε η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού.

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του θύματος, μιλώντας επίσης στην ΕΡΤ, είπε: «Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».