Δεκαπεντάχρονος ο οδηγός του αυτοκινήτου στο τροχαίο με τους 2 νεκρούς και 3 τραυματίες στην Κορίνθου - Τριπόλεως

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 95ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου-Τριπόλεως με δύο παιδιά, ηλικίας 18 και 16 ετών, να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 15χρονος με άλλο ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο ήταν 15 ετών και προφανώς δεν είχε δίπλωμα.

Στο αυτοκίνητο με οδηγό τον 15χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, σκοτώθηκαν ακαριαία η 18χρονη αδελφή και ένας 16χρονος που κάθονταν στα πίσω καθίσματα. Τραυματίστηκε σοβαρά ο 15χρονος οδηγός και ελαφρά ο 18χρονος συνοδηγός.

Στο άλλο όχημα επέβαινε ένας 69χρονος Βρετανός που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο τραυματισμένος, μαζί με τον 15χρονο και τον 18χρονο που ήταν στο άλλο όχημα.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ολα έγιναν λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα, στο ύψος του ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Το ένα από τα δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο σοβαρό δυστύχημα, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έκανε όπισθεν λίγο πριν το τούνελ.

Τον δεύτερο όχημα, κινούμενο και αυτό με κατεύθυνση προς Τρίπολη, έπεσε πάνω στο πρώτο ΙΧ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπως και οι τρεις  τραυματίες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.