Στο Ανθρωποκτονιών το πρωί της Δευτέρας οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου - Θα καταθέσουν όσα γνωρίζουν

Κλήση για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, έλαβαν συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το πρωί της Δευτέρας πρόκειται να καταθέσουν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, άνδρες του οποίου θα μεταβούν στην Πάτρα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος.

Οι γονείς της 33χρονης που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία την ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας και πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, έχει καταθέσει ήδη, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι, όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, με τα στοιχεία να είναι σαφέστερα στη δεύτερη περίπτωση.

Συνδυαστικά με τα αποτελέσματα των παθολογοανατομικών εργαστηρίων, οι ιατροδικαστές συντάσσουν το πόρισμά τους, το οποίο την Πέμπτη ή Παρασκευή (23 ή 24 Ιουνίου), θα το διαβιβάσουν στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, στο οποίο είχε ανατεθεί η προκαταρκτική εξέταση.