Παραδόθηκε ο 44χρονος δολοφόνος του 22χρονου - Οδυρμός από τους συγγενείς - "Τους χώριζαν κτηματικές διαφορές"

Παραδόθηκε, σύμφωνα με το neakriti.gr o 44χρονος δολοφόνος του 22χρονου σε χωριό του Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Ο 44χρονος παραδόθηκε σήμερα το πρωί. Προσήλθε μαζί με τον συνήγορό του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο.

Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό της δολοφονίας στο γλέντι της αδερφής του θύματος – Ο 22χρονος είχε κτηματικές διαφορές εδώ και χρόνια με τον δράστη, ο οποίος αναζητείται ακόμα – Φόβοι αντεκδίκησης στον Μυλοπόταμο

Μέγαλος είναι ο πόνος και η οργή για την οικογένεια του 22χρονου Κώστα που εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες μπροστά στα μάτια της αδερφής του από έναν 45χρονο συγχωριανό του, την Κυριακή το απόγευμα , στον Αργουλιό Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

«Ήσουν το στήριγμά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου» είναι τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του, η οποία τον αποχαιρετά με αναρτήσεις και φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο τους στο Facebook, τον οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί.

cre-2-699x1024

«Που είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου. Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες …και τον είχες δίπλα σου συνεχώς. Τώρα που είσαι , δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου … τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου … ήσουν το στήριγμά μου».

cre-4
γυναιακ367

Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Ο δράστης φέρεται να τον πυρποβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

αναρτηση536723

Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο αντεκδίκησης.

Ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους.