Σοκ στη Δράμα μετά τη δολοφονία 59χρονης από τον άντρα της - «Φοβάμαι ότι θα πάρει το όπλο» είχε πει σε φίλη της

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δολοφονία μιας 59χρονης γυναίκας στη Δράμα, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος την πυροβόλησε και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Προσοτσάνη της Δράμας. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, καυγάδισε ξανά, αυτή τη φορά όμως η κατάληξη ήταν τραγική. Ο 64χρονος άρπαξε μία καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές τη σύζυγό του στο στήθος στο σαλόνι του σπιτιού.

Έμεινε όλο το βράδυ δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του ώσπου τελικά αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, με το ίδιο όπλο.

Ο 64χρονος φαίνεται ότι χρησιμοποίησε την μασιά από το τζάκι στην σκανδάλη της καραμπίνας για να καταφέρει τελικά να θέσει τέλος στη ζωή του, εξαιτίας του μήκους του κυνηγετικού όπλου.

Τους βρήκε νεκρούς η κόρη τους

Το ζευγάρι βρήκε νεκρό η μία από τις δύο κόρες τους στις 8:30 το πρωί. Ανησύχησε όταν η μητέρα της δεν πήγε το πρωί να πάρει τα παιδιά της να τα πάει στο σχολείο.

Τα όσα αντίκρισε σοκάρουν.Τη μητέρα της μέσα στα αίματα νεκρή στο σαλόνι και τον πατέρα της νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού.

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι, που είχε τρία εγγόνια, ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, όπως μεταδίδει το Mega. Βρίσκονταν σε διάσταση, με την γυναίκα να ζητάει επίμονα διαζύγιο, ο 64χρονος όμως δεν ήθελε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι.

«Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, πάνω κάτω τέλος πάντων, δεν ήταν και ότι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο τρεις ημέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ», δήλωσε ξαδέρφη του δράστη.

Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή, καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Η μικρότερη κόρη του ζευγαριού που αντίκρισε τους γονείς της νεκρούς, βρίσκεται σε σοκ και είναι αδύνατο, μέχρι στιγμής να καταθέσει στην αστυνομία. Στο σπίτι βρέθηκαν τρεις κάλυκες ενώ κατασχέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα.

Το θύμα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της ότι φοβόταν για τη ζωή της

Η άτυχη γυναίκα διαισθανόταν πως κάποια μέρα ο σύζυγός της θα την σκότωνε, καθώς είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη και γειτόνισσά της ότι φοβόταν πως θα της κάνει κακό.

Συγκεκριμένα, η 59χρονη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της.