Απόπειρα ομαδικού βιασμού από τρεις Πακιστανούς στη Λάρισα - Αντιστάθηκε σθεναρά η κοπέλα

Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και ανάγκασε τους επίδοξους βιαστές να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους

Νοίκιασαν παράνομα ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα ενός ζευγαριού αλλοδαπών και προσπάθησαν να βιάσουν ομαδικά τη γυναίκα, τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν στη Λάρισα! Στα χέρια τους, η γυναίκα βίωσε εφιαλτικές στιγμές, όμως κατάφερε να τους ξεφύγει παλεύοντας!

Οι δράστες ηλικίας 35, 25 και 28 χρόνων έπεισαν έναν 43χρονο Αφγανό και την 40χρονη Βουλγάρα σύντροφό του να τους υπενοικιάσουν ένα δωμάτιο στο ισόγειο διαμέρισμα όπου συζούν. Όμως, το βράδυ της Τρίτης και ενώ ο Αφγανός απουσίαζε στην εργασία του, επιτέθηκαν στην 40χρονη, την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, την ξεγύμνωσαν βγάζοντάς της τα ρούχα και το εσώρουχο και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν!

Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και ανάγκασε τους επίδοξους βιαστές να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους. Αμέσως μετά, κατήγγειλε όσα συνέβησαν και οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Μαζί τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και ο 43χρονος Αφγανός κατηγορούμενος για διευκόλυνση διαμονής στην Ελλάδα παράτυπων αλλοδαπών. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο.

Στους Πακιστανούς, οι οποίοι δεν διαθέτουν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού από κοινού και παραμένουν κρατούμενοι ώσπου να οδηγηθούν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.