Κρεμασμένος με τη ζώνη του βρέθηκε ο 14 χρονος που αυτοκτόνησε - Εφιαλτικές υποθέσεις για άγριο μπούλινγκ

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα ξύπνησε τον άλλο της γιο και του ζήτησε βοήθεια για να τον κατεβάσουν – Τραγική φιγούρα και ο πατέρας του παιδιού που έφτασε λίγο αργότερα στο σπίτι και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της μητέρας του του άτυχου 14χρονου  που έδωσε ξαφνικά τέλος στη ζωή του, με τους συμμαθητές του να ισχυρίζονται πως έπεφτε συστηματικά θύμα άγριου μπούλινγκ

Την ημέρα του συμβάντος, ημέρα Σάββατο 14 Μαϊου και ώρα 07.00 μέσα στο σπίτι του 14χρονου, ήταν η μητέρα του 14χρονου και ο 16χρονος αδερφός του. Αυτοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η μητέρα πήγε στο δωμάτιο του παιδιού της για να τον ξυπνήσει και τον είδε κρεμασμένο με μια ζώνη, της οποίας η μια πλευρά ήταν δεμένη στο προστατευτικό κάγκελο του κρεβατιού- κουκέτα.

Το σοκ ήταν μεγάλο. Τότε η μητέρα του ειδοποίησε τον άλλο της γιο, ο οποίος κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο και του ζήτησε με όση ψυχραιμία της είχε απομείνει να την βοηθήσει να τον κατεβάσουν και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες αφού δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ήταν νεκρός.

Ταυτόχρονα κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Ο πατέρας του παιδιού εμφανίστηκε μετά από περίπου 30 λεπτά, καθώς τυγχάνουν διαζευγμένοι με την μητέρα του άτυχο 14χρονου και διαμένει σε άλλο σπίτι. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε εκείνη τη στιγμή από τους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τις μαρτυρικές καταθέσεις της μητέρας , του πατέρα και του αδερφού του, ο 14χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ούτε τους είχε αναφέρει κάτι που να τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Φαίνεται όμως πως κρατούσε καλά μέσα του ένα μυστικό, που ίσως να σχετίζεται με άγριο μπουλινγκ στο σχολείο από άλλους συμμαθητές του, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των φίλων του που μίλησαν στο protothema.gr .

Το κινητό τηλέφωνο του 14χρονου κατασχέθηκε από τις αστυνομικές Αρχές και ίσως ρίξει φως στα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Εκτός κι αν αποδειχθεί πως πρόκειται για ατύχημα που συνδέεται με πιθανή συμμετοχή σε “παιχνίδι θανάτου”, σε διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.