Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Πάτρας - Εξετάζεται η εκταφή της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή της σπιτονοικοκυράς των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη εξετάζεται από τις αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας των αξιωματικών σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μιλώντας στο Mega, οι αρχές της Ασφάλειας Αθηνών και των Πατρών συνεργάζονται και στο πλαίσιο αυτό εξετάζουν να αιτηθούν την εκταφή της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, προκειμένου να συλλέξουν τρίχες και κυρίως να ελέγξουν τους χόνδρους των οστών της για να βγάλουν τα συμπεράσματα για το θάνατό της.

Οι υποψίες των αρχών ενισχύονται από τις έρευνες και τις καταθέσεις που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής, οι οποίες αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά είχε παραμεληθεί και εκτιμούν ότι οδηγήθηκε μία ώρα νωρίτερα στο θάνατο.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της Ίριδας. Νωρίτερα, το Mega είχε φέρει στο φως τη μαρτυρία της παιδίατρου της Τζωρτζίνας, η οποία είχε αναφέρει ότι όταν λάμβανε το οικογενειακό ιστορικό του παιδιού η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή στην κούνια την Ίριδα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Αναστασόπουλος, η Τζωρτζίνα όχι μόνο βρήκε νεκρή την αδερφή της στην κούνια, αλλά φαίνεται πως είδε και τη διαδικασία κάτω από την οποία το 6 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του.