Στη φυλακή η μητέρα των τριών παιδιών από τον Άγιο Παντελεήμονα-Τους έλεγε ότι οι κατσαρίδες είναι πεταλούδες-«Λύγισε» η πρόεδρος

Στη φυλακή οδηγήθηκε η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν υποσιτισμένα να ζουν σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 30χρονη και ο σύντροφός της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, τους είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες!

Σημειώνεται πως η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Μετά από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Στο μεταξύ, τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και η πρόεδρος του δικαστηρίου «λύγισε» μπροστά στη φρίκη που ζούσαν τα τρία παιδιά καθώς ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας. «Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με τον Alpha.