Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει δολοφονικά ένστικτα» λέει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή» λέει η Ελένη Πισπιρίγκου – Πώς σχολίασε η κόρη της τα όσα είπε γι’ αυτήν ο εν διαστάσει σύζυγό της

«Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας;» αναρωτήθηκε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του στην Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο STAR η κυρία Πισπιρίγκου, η κόρη της, βλέποντας τη συνέντευξη «έπεσε από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον», ενώ σημείωσε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες, πιθανώς από την κόρη της, μέσα από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα». «Το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα», πρόσθεσε.

«Η Ρούλα δεν είναι καλά ψυχολογικά»

Η κυρία Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στην κατάσταση της κόρης της, που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού. «Η Ρούλα δεν είναι καλά ψυχολογικά, μου λέει μαμά βγάλτε με από εδώ είναι άδικο», είπε.

Παράλληλα, απάντησε και στα σχόλια για την εμφάνισή της στο επισκεπτήριο. «Μετά από τέτοια τραγωδία ασχολούνται με το αν το μαλλί μου είναι ίσιο». Στο ίδιο πλαίσιο κάλεσε τους δημοσιογράφους να την αφήσουν λίγο ήρεμη. «Δεν μπορώ άλλο, έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου, είναι εκεί που είναι».

Κλείνοντας έδειξε μια φωτογραφία της κόρης της, αγκαλιά με την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι «η κόρη μου είναι αυτή. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα να την κοιτάει μέσα στα μάτια».