Άγριο έγκλημα στην Τήνο - Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Τήνου το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στη χώρα του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ένας ηλικιωμένος άντρας 90 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Το έγκλημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το σπίτι του 52χρονου θύματος, την ώρα που ο ίδιος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα cyclades24.gr,  αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου, με αποτέλεσμα αυτός να βγει με όπλο και να τραυματίσει θανάσιμα τον 52χρονο.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ στο αστυνομικό τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το έγκλημα στην Τήνο

Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.