«Αδέσποτο» φορτίο με 21 κιλά κάνναβης στα Ιωάννινα

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το εντόπισαν κρυμμένο σε μια παραμεθόρια περιοχή των Ιωαννίνων και το κατέσχεσαν, το πρωί της Τετάρτης

Για μια ακόμη φορά, ένα φορτίο ναρκωτικών που εισήχθη παράνομα από την Αλβανία, δεν έφτασε ποτέ στους εν Ελλάδι παραλήπτες του. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το εντόπισαν κρυμμένο σε μια παραμεθόρια περιοχή των Ιωαννίνων και το κατέσχεσαν, το πρωί της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο ταξιδιωτικούς σάκους που ήταν εγκαταλελειμμένοι σε ένα πρανές επαρχιακής οδού κοντά στους Δρυμάδες του Δήμου Πωγωνίου και τους έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση, περιμένοντας αυτούς που θα τους παραλάμβαναν. Φαίνεται, όμως, ότι οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία τους και απέφυγαν να εμφανιστούν.

Έτσι, οι σάκοι, που περιείχαν πέντε δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20 κιλών και 800 γραμμαρίων, κατασχέθηκαν και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση των επίδοξων παραληπτών, αλλά και αυτών που μετέφεραν το φορτίο των ναρκωτικών από την γειτονική Αλβανία.