«Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές όταν ήταν μωρό» αποκαλύπτει η γιαγιά της - Φρίκη δίχως τέλος

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι η 33χρονη πήγε το παιδί με μώλωπες στο Καραμανδάνειο  μετά από κακοποίηση που έγινε από συγγενικό πρόσωπο – Ανέφερε ότι η καταγγελία για κακοποίηση έγινε από πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη

Κακοποίηση της Τζωρτζίνας δύο φορές το 2014 από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας κατήγγειλε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αναφερόμενη στην καταγγελία που είχε γίνει τότε στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η κυρία Λεγάτου, σε παρέμβασή της στο Mega, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε το παιδί της «μελανιασμένο στο Καραμανδάνειο» και το εξέτασαν η γιατροί. «Η Ρούλα δεν είχε ανάμειξη σε αυτό» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η κακοποίηση που προκάλεσε μώλωπες στο κοριτσάκι έγινε από πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας. «Ήταν διαφορετικές οι ημερομηνίες και διαφορετικά τα γεγονότα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού έγινε από την πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.

Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Λεγάτου υποστήριξε ότι αν και εργάζεται στον δήμο από το 2000, δεν έλαβε ποτέ γνώση της καταγγελίας μέσα από υπηρεσιακές πηγές. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.

Διαψεύδει η μητέρα ότι είχε σχέση με τη σπιτονοικοκυρά

Η παρέμβαση της μητέρας έγινε ως απάντηση σε μαρτυρία που τη θέλει να είναι αυτή που έφερε σε επαφή, λόγω και των υπηρεσιακών της γνωριμιών, την κόρη της Ρούλα με τη σπιτονοικοκυρά της, για την οποία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της. Σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα της 33χρονης, που εργαζόταν σε προνοιακό πρόγραμμα του δήμου της Πάτρας φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά και της πρότεινε στη συνέχεια να την προσέχει η Ρούλα Πισπιρίγκου και να της γράψει στο σπίτι.

«Δεν είχα σχέση με τη σπιτονοικοκυρά» τόνισε η κυρία Λεγάτου, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες. «Ποτέ δεν την ήξερα. Η γνωριμία έγινε από τον κ. Δασκαλάκη που εργαζόταν σε ντελίβερι και της πήγαινε φαγητό. Ποτέ δεν είχα πάει σπίτι της» είπε η μητέρα της 33χρονης, η οποία, να σημειωθεί, αρνήθηκε κάθε συνομιλία με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο.