«Θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας» - Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις-πληροφορίες για την συνταρακτική υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Νέα πληροφορία που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά στην πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, μιλώντας σήμερα στον Alpha, στη δολοφονία της Τζωρτζίνας φέρονται να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που τις επόμενες μέρες θα συλληφθούν.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «τριγωνικό πλέγμα θανάτου» στο οποίο έπεσε το άτυχο κορίτσι και συμπλήρωσε ότι «για το εν διαστάσει ζευγάρι της Πάτρας (Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης) δεν θα μας κάνει εντύπωση το παραμικρό απ’ όσα πρόκειται να ακούσουμε όσο εξελίσσεται η υπόθεση…». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν θα γραφτεί τίποτα περισσότερο από την παραπάνω αναφορά στην εφημερίδα και θα προσκομίσει την πληροφορία στην ΕΛ.ΑΣ., και ότι το λόγο έχουν οι Αρχές που καλούνται να ερευνήσουν άλλη μια σκοτεινή πτυχή του συγκλονιστικού εγκλήματος που φαίνεται ότι ξετυλίγεται μπροστά μας.

Σε ό,τι αφορά στο εν διαστάσει ζευγάρι που σύντομα αναμένεται να τραβήξει κι επίσημα ξεχωριστούς δρόμους, μιας και η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να προτίθεται να υποβάλει αίτηση διαζυγίου στον Μάνο Δασκαλάκη τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέως για να απολογηθεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από φίλο της σεκιουριτά να παρακολουθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της, επειδή ήθελε να γνωρίζει τα πάντα για τις κινήσεις του και ιδίως για την προσωπική σχέση, που διατηρούσε με άλλη γυναίκα στην Αθήνα, ωστόσο, το πήγε κι ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε και μια άλλη έννοια. Από τα μέσα Φεβρουαρίου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι την έβλαπταν.

Οι πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι είχε εξωτερικεύσει τις υποψίες της στην μητέρα της και την αδελφή της, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν. Μάλιστα, αναζητούσε τρόπους παρακολούθησης του Μάνου για να «τσεκάρει» αν ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ ή συναντιέται με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Πάντως, μέχρι να συλληφθεί, δεν είχε καταφέρει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της.

Νέα μαρτυρία γιατρού για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πέθανε, σταματήστε την προσπάθεια» έλεγε, ενώ έκαναν ανάνηψη στη Τζωρτζίνα

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος σε σημερινό δημοσίευμά της προχώρησε σε νέα αποκάλυψη, στο οποίο περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια του μεγάλου «επεισοδίου» της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο η 9χρονη Τζωρτζίνα υπέστη μία ακόμη μεγάλη κρίση, όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, που την άφησε τετραπληγική, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά. Μπροστά και σε αυτό το επεισόδιο βρισκόταν η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι γιατροί έχουν ήδη καταθέσει τα όσα συνέβησαν κατά το επεισόδιο του Απριλίου, ωστόσο η μαρτυρία μιας γιατρού που ήταν μπροστά κατά τη διάρκεια ανάνηψης του παιδιού συγκλονίζει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης της κόρης της και κάποια στιγμή γυρίζει προς τους γιατρούς και τους λέει: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια».

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: “Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”», αναφέρει η γιατρός.

Η Τζωρτζίνα σώθηκε τον Απρίλιο, για να πεθάνει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από το χέρι της ίδιας της μητέρας της λίγους μήνες μετά.