Νέα αποκάλυψη γιατρού για την Πισπιρίγκου: Μόλις έμαθε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έψαχνε ιατροδικαστή στην Πάτρα

Το φως τις δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία προβλημάτισε κάποιους γιατρούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού OPEN, στοιχεία που έχουν καταθέσει γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» παρουσιάζουν την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρεται στην κατάθεση ενός γιατρού του νοσοκομείου αυτού, που ρίχνει φως στη συμπεριφορά της κατηγορούμενης τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του παιδιού.

Στις καταθέσεις αυτές αναφέρεται πως είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το πώς είχε αντιδράσει η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ο εντατικολόγος του νοσοκομείου της είπε ότι η κόρη της έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία βγήκε από το γραφείο του εντατικολόγου, αφού είχε μόλις πληροφορηθεί πως η Τζωρτζίνα είχε καταλήξει, και πήγε στους γιατρούς, που της είπαν τι ακριβώς είχε γίνει με το παιδί και πώς έφυγε από τη ζωή. Αντί να επικοινωνήσει με τους δικούς της, η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ιατροδικαστή στην Πάτρα

Ο γιατρός του νοσοκομείου, που αποκαλύπτει την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έμαθε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αναφέρει στην κατάθεσή του:

«Όταν έβγαινε έξω, μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της».

Αυτό που με σόκαρε περισσότερο, ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα, για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα. Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της, και να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα, προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε, γιατί το πρωτόκολλο μας υποδείκνυε να ενημερώσουμε την αστυνομία».