Ότι ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ η Πισπιρίγκου, ισχυρίζονται η αδελφή της και η μητέρα της

Θύμα ξυλοδαρμού ισχυρίζονται ότι έπεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου η αδελφή της και η μητέρα της.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου κρατείται, η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει πως αστυνομικοί την χτυπούν και πρόσθεσε πως η μητέρα και η αδερφή της που την επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα, είδαν τους μώλωπες στο κορμί της.

Μάλιστα, όπως λέει ο δημοσιογράφος, η 33χρονη έδειξε στη μητέρα της τις μελανιές στο κεφάλι, στα πλευρά και στα μάτια με τους καλεσμένους στην εκπομπή να εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους καθώς κανείς δεν έχει δει τις μελανιές αυτές, πέρα από την μητέρα της. Μάλιστα, όπως λένε, μπορεί να καλέσει ιατροδικαστή για να εξετάσει εάν ισχύουν όσα καταγγέλλει.

«Το παιδί μου δεν μπορεί να σηκωθεί» λέει η μητέρα της Ρούλας
Μιλώντας στη συνέχεια στην εκπομπή, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατήγγειλε: «Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημένα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν ‘που@@@ ομολόγησε. Δεν μπορεί να σηκωθεί να σταθεί. Δεν κοιμάται, δεν τρώει».

Μιλώντας στην εκπομπή η αδερφή της Ρούλας ισχυρίστηκε: «Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Φαινόταν χτυπημένη. «Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους».

Τι είπαν στο τηλέφωνο Ρούλα – Μάνος
Αναφερόμενος στον πρώην σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο Γιώργος Σόμπολος είπε πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος επικοινώνησε με τη σύζυγό του τηλεφωνικά, και η τελευταία τον ρώτησε εάν θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να την επισκεφθεί, με εκείνον να της απαντά αρνητικά. «Όχι, δεν πρόκειται» φέρεται να της απάντησε εκείνη.

Συντάσσεται δικογραφία, θα διερευνηθεί η καταγγελία
Πηγές από την ΕΛΑΣ διαψεύδουν στο iefimerida ότι συνέβη κάτι τέτοιο, λέγοντας ότι υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, η Ρούλα Πισπιρίγκου φυλάσσεται σε κελί μόνη της και επί 24ώρου βάσεων τη φυλά γυναίκα αστυνομικός από το τμήμα εκγλημάτων κατά ζωής.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida συντάσσεται δικογραφία για να ερευνηθεί η καταγγελία. Τη διερεύνηση αναλαμβάνω το τμήμα εκβιαστών για τυπικούς λόγους. Ενδεχομένως το απόγευμα η Ρούλα Πισπιρίγκου εξεταστεί και από ιατροδικαστή.